Prijevoz

Međunarodni prijevoz

Naša ponuda u međunarodnom linijskom prijevozu putnika je prvenstveno usmjerena ka zemljama u okruženju, konkretno Hrvatska, BiH i također zemlje zapadne Europe, Austrija i Njemačka.

Tu smo prisutni od samog osnutka naših poduzeća. Već sada i više od 25 godina. Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, a to se ogleda već sada na svakodnevnim linijama u više pravaca.

Ističemo svakodnevne linije i to dva puta dnevno na relacijama.

Usora - Zadar

Zenica - Zagreb

Također svakodnevni polasci.

Travnik - München - Augsburg

Slavonski Brod - Zagreb - München - Stuttgart - Frankfurt

Imamo sezonske linije svaki dan tokom ljeta.

Usora - Zenica - Makarska

Pored toga, sa našim partnerima u Europi, već dugi niz godina radimo i turističke ture po cijeloj Europi. Ističemo gradove gdje smo prisutni sa našim autobusima skoro na dnevnoj bazi.

Paris, Rim, Amsterdam, Bruxelles, Berlin, Zürich... i mnoga druga manje ili više poznata turistička odredišta.

Zato, budite naš putnik...

PUTUJTE S NAMA, MI NUDIMO VIŠE!!!

Domaći i školski prijevoz

Na domaćem tržištu surađujemo sa bezbroj naših dugogodišnjih partnera, a to su prije svega, ugovorene vožnje sa mnogo domaćih agencija, škole, sportski klubovi, kulturno umjetnička društva, vjerska hodočašća, poduzeća raznih profila...

Radimo ugovoreni prijevoz učenika na redovitoj nastavi tokom školske godine, maturalne ekskurzije, izlete i slično.

Priključite nam se...

MI NUDIMO VIŠE!

Vozni park

Nudimo Vam široku paletu sa preko 30 autobusa, midi i minibuseva prema broju sjedećih mjesta od 8 - 51 sjedišta.


Galerija slika

Poduzeće "Jelinak" d.o.o. nastalo je 1994. godine u Žepču BiH. Osnivač poduzeća je Ivo Adžić koji je također 1999. godine osnovao poduzeće "Jelinak" d.o.o. Zagreb u RH. Tijekom 22 godine, od malog obiteljskog poduzeća, razvilo se u uspješno međunarodno autobusno poduzeće koje svojom kvalitetom usluga i prijevoza udovoljava europskim standardima. Poduzeće danas upošljava preko 30 djelatnika i ima 30 autobusa. Uz redoviti linijski prijevoz putnika obavlja i povremeni/slobodni prijevoz na području cijele regije i Europe. Uz široku ponudu putovanja i uslužne vozače i osoblje, imate priliku putovati u novim, najsuvremenijim autobusima, koji zadovoljavaju najviše europske standarde.

Neprestanim ulaganjem u novi vozni park i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika "Jelinak" d.o.o. doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih korisnika. Tome su prvenstveno pridonijeli znanje i iskustvo, kvalitetan vozni park, ljubazno osoblje te sigurnost, udobnost i komfor. Tvrtka danas upošljava 30 djelatnika, ima 20 autobusa i mini buseva. Uz redoviti linijski prijevoz za potrebe svojih korisnika Jelinak obavlja i povremeni (dogovoreni) prijevoz po BiH, Hrvatskoj i inozemstvu, a zbog raznovrsnosti svog voznog parka zadovoljavamo sve potrebe naših korisnika.

Kvalitetu autobusa te profesionalnost vozača potvrđuju i mnogobrojne državne organizacije, škole, župe, sportski klubovi, tvrtke i drugi korisnici naših usluga koji su već godinama s nama i svojim preporukama najbolji su pokazatelj svega što čini Jelinak. Uz novi vozni park tvrtka neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svako putovanje ugodnim iskustvom. Stoga nam se, s povjerenjem, obratite! Da bi naši klijenti bili što zadovoljniji dostupni smo im 24 sata. Nadamo se da ćete im se i vi pridružiti.